Domaranmälan till Hallbybollen 2021

Hej!
Hallbybollen spelas den 4-6 januari 2021 (måndag-onsdag) och vi hälsar dig välkommen med din anmälan.

På grund av Covid-19 kan vi förstås i dagsläge inte vara helt säkra på att kunna arrangera Hallbybollen 2021 men vi strävar efter att turneringen ska bli av även om det kommer att bli speciellt. Hallbybollen kommer att följa riktlinjerna och rekommendationerna från myndigheterna och från Svenska Handbollförbundet och ända fram till cupstarten kan det ske justeringar.

Vi tar emot domare på alla nivåer, både föreningsdomare (steg 1-2), distriktsdomare (steg 3-4) och högre. När du anmäler dig vill vi gärna veta vilken utbildning du har gått den här hösten, när och var. Om du ännu inte har gått utbildningen så skriver du istället när du ska gå.

Det är viktigt för oss att du tycker om att döma och att du är väl insatt i alla regler. Alla matcher är viktiga och vi anser att det är viktigt med bra domare i alla klasser. Vi förutsätter att du kommer i god tid till dina matcher och är utvilad så att du kan göra ett bra jobb.

Lite info om turneringen
Just nu räknar vi att kunna använda de flesta hallarna som vi har använt tidigare, bl.a. Idrottshuset i Jönköping, några planer på Elmia samt ett antal hallar som ligger placerade i Jönköping och Huskvarna. Under Hallbybollen 2021 erbjuder vi spel i U18, U16, U14, U13, U12, U11, U10 och U9. Vi hoppas att kunna locka till oss fler lag i U18-klassen då vi vet att många föreningar saknar möjlighet att åka på cup.

Tävlingsbestämmelserna kommer att uppdateras under hösten och kommer att publiceras på Hallbybollens hemsida (www.hallbybollen.se).

Vad får jag som domare?
Arvodet per match är 100 kr. Nytt för 2021 är att matchtiden är 2x 12 min (samma arvode och samma matchtider för alla matcher oberoende åldersklasser).

Era utlägg för resor får ni tillbaka tillsammans med ert domararvode (några dagar efter cupen). Vi behöver då ha kvitto på tåg- eller bussbiljetten (2:a klass) och ev parkeringsbiljetter. Om ni åker bil så är det samåkning med andra domare som gäller (precis som under seriematcher).

Som tidigare år så tillhandahåller vi boende på Familjen Ericssons City Hotel i centrala Jönköping för er som behöver det och där ingår förstås frukost.

Alla domare får deltagarkort som berättigar till lunch och middag dag 1, frukost, lunch, middag dag 2, frukost och lunch dag 3. Ni kommer även få tillgång till fika/mellanmål mellan matcherna.

Om ni inte har tillgång till egen bil så ser vi till att ni får transport till hallarna.

Vi satsar på att ha mentorer på plats i samarbete med SmålandBlekinge Handbollförbunds Domar- och funktionärskommitté. Vi vet ännu inte om vi får tillhandahålla domarrum på grund av Covid-19 men vi hoppas det då vi tycker att det är viktigt att ni får tillfälle att prata med varandra och våra mentorer.

Vår domaransvarig kommer att tillsätta matcherna så rättvist som möjligt och vi utgår bl.a. från din ålder och erfarenhet. Själva matchtillsättningen kommer att bli klar några dagar innan turneringen.

I samband med din anmälan vill vi att du anger vad du har för tröjstorlek då vi hoppas att vi ska kunna ta fram en domartröja till er som ett minne från Hallbybollen. Men vi räknar förstås med att du även har med dig egna domarkläder.

Har du en annan domare du vill döma med, skriv namn på denna.

När får jag besked om jag får döma Hallbybollen?
Vi kommer att avvakta med att godkänna alla domare tills vi har fått mer information från SHF och så att vi kan avvakta hur smittspridningen utvecklar sig under hösten. Om du får förhinder eller ändrade planer och inte längre kan döma Hallbybollen ber vi dig att kontakta oss så att vi kan ta bort din anmälan, annars räknar vi med att du vill döma Hallbybollen.

Varmt välkommen till Hallbybollen 2021! du har frågor eller funderingar är du välkommen att höra av dig! Du kontaktar oss enklast genom att skicka ett meddelande via ditt domarkonto i CupManager

Hallbybollens cupteam

Du är inloggad som {{loggedInAs}}
Dina uppgifter har hämtats automatiskt
Du verkar ha använt CupManager innan.
Om du vill kan vi hämta dina uppgifter automatiskt
Du har använt CupManager innan.
logga in för att hämta dina uppgifter

Skriv in din epost igen

Du är inloggad som {{loggedInAs}}
Dina uppgifter har hämtats automatiskt

Kontaktinformation


Bankuppgifter

Du måste ange dina bankuppgifter. Dessa använder vi för att kunna betala ut dina pengar.

Välj land först

Licenser

Här kan du välja vilka licenser eller nivåer du är behörig till.


Annat


Personuppgifter

Om turneringen vill kan de visa mitt namn offentligt, t.ex. för att andra domare ska kunna välja mig som partner, eller i matchtabeller i turneringens spelschema

När du har skickat in anmälan väljer du ev. partners och anger vilka tider du kan döma.