Viktigt inför cupen - Hallbybollen

Viktigt inför cupen

Skrivet 02 januari 2017 08:44

Några viktiga punkter vi vill påminna om nu när det bara är dagar kvar tills cupen startar:

Incheckning sker vid vårt nya cupcenter på Elmia! Ingång via Lobby Syd, Ingång 12 Syd. Det är inte möjligt att checka in på Idrottshuset - alla lags ankomstpaket med landskampsbiljetter etc kommer att finnas på Elmia!

Registrera era laguppställningar och spelare redan nu via CupManager så går incheckningen mycket snabbare!

Ert boende och matplatser har redan publicerats via era lagkonton. Fullständig lista över alla lag finns även här på hemsidan. Det är mycket viktigt att alla lag håller sig till anvisande matsalar, eftersom antal måltider är beräknat utifrån detta. Vi kan inte göra undantag från det eftersom det leder till att andra lag drabbas av köer och i värsta fall att maten tar slut.

Ladda ner vår resultat- och informations-app redan idag från App Store (iPhone) eller Google Play (Android) så att ni kan följa resultat och får viktig information så snabbt som möjligt!

Och specialkost och dispenser har ni ju redan anmält för länge sedan, eller hur?

Varmt välkomna till Jönköping!
/Cupteamet

Nästa nyhet: Nu är den nya appen klar!

Skrivet 28 december 2016 11:13
Nu finns vår nya resultat- och info-app för iPhone och Android klar att ladda ner från App Store eller Google Play! Direktlänk finns här till höger på hemsidan, så förbered er inför cupen och installera appen så ni har full koll på Hallbybollen 2017. /Cupteamet Läs mer